Hirdetés

Befejezetlen vasútvonalra bukkant a Cyberpunk 2077-ben egy játékos

|

A fejlesztőcsapat vélhetően egy komoly városi rendszert tervezhetett eredetileg.

Hirdetés

Szinte minden nap újabb érdekes felfedezéseket tesznek a Cyberpunk 2077 világában a játékosok, legyen az akár egy-egy speedrunhoz szükséges bug, vagy éppen egy fejlesztők által magára hagyott ötlet. Ezúttal egy játékos egy olyan vasútvonalat talált, amelynek egy része elkészült, viszont valamilyen okból befejezetlen maradt a projekt.

A játék kapcsolódó Reddit-oldalán a Sybekul nevű felhasználó osztotta meg azt a videót, amelyben elkezdte felfedezni az egysínű vasútrendszert. Eljutott az NCART, vagyis Night City Area Rapid Transit megállóba is, amely működő ajtaján keresztül az üres, befejezetlen belső térbe léphetett be.

Hirdetés

Ez alapján a fejlesztőcsapat tervei között feltehetően szerepelt egy Night City-t átszelő vasútvonal, de valamilyen okból elkaszálták az ötletet, vagy csak később kerülhet majd bele a végső játékba:

it looks like they planned on having a fully functioning train system but couldn't finish it in time! from r/cyberpunkgame

Ti mit gondoltok, elfért volna még a Cyberpunk 2077-ben egy vasútvonal? Használnátok egyáltalán?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)