Hirdetés

Befutott a Godfall gépigénye, ami egyáltalán nem fog fájni

|

Nem lesz vészes annak tükrében, hogy a Godfall egyben a PS5 egyik nyitócíme is.

Hirdetés

A Godfall lett a világ legelső PlayStation 5-ös, dobozos játéka (már ami a gyártósorokról való legördülést illeti), de azért nem szabad elfelejteni, hogy a Gearbox looter slasher kategóriába sorolt next-gen játéka bizony nem csak a Sony új konzoljára, hanem a jó öreg PC-kre is meg fog jelenni napokon belül. Épp itt volt tehát az ideje annak, hogy végre a hivatalos gépigényről is lerántsák a leplet az illetékesek. 

Nem szabad azt sem elfelejteni, hogy a Godfall ideiglenes exkluzivitást kapott, így egy darabig Steamen még ne számítsatok rá, egyelőre csak az Epic Games Store-on keresztül lehet megvásárolni.

Hirdetés

Alább a játék minimális és ajánlott rendszerkövetelményeit találjátok meg.

Godfall minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: AMD Ryzen 5 1600 vagy Intel Core i5-6600
Videokártya: AMD Radeon RX 580 - 8 GB vagy NVIDIA GeForce GTX 1060 - 6 GB
RAM: 12GB

Godfall ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10
Processzor: AMD Ryzen 5 3600 vagy Intel Core i7-8700
Videokártya: AMD Radeon RX 5700 XT - 8 GB vagy NVIDIA GeForce GTX 1080 - 11 GB
RAM: 16GB

A gépigényhez azt még mindenképp érdemes hozzátenni, hogy a Godfallnak nem lesz offline módja, tehát a játék folyamatos internetkapcsolatot igényel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)