Hirdetés

Befutott a Hellblade: Senua’s Sacrifice next-gen frissítése

|

Ingyenes csomaggal szépül meg a Ninja Theory sikerjátéka.

Hirdetés

Június óta biztosak lehetünk benne, hogy az Unreal Engine 5-re átnyergelt Senua's Saga: Hellblade 2 még jó darabig nem fog megjelenni, hiszen az E3-at kihagyó Ninja Theory megosztott egy videót, amely alapján továbbra is korai szakaszban jár a folytatás fejlesztése.

Így aztán nem maradt más, mint a 2017-ben kiadott első rész next-gen frissítésében bízni, amivel még szebb köntösben élhetjük át a pszichózis ködébe burkolódzó kelta kalandot.

Hirdetés

A várakozás pedig csak eddig tartott, a Ninja Theory ugyanis végre elérhetővé tette az ingyenes csomagot, Xbox Series S és Series X konzolokon egyaránt. A frissítés DirectX ray tracinget, állítható felbontást és gazdagabb látványt ígér. Az update-hez egy hangulatos kedvcsinálót is kaptunk, hogy felidézzük, mire is számíthatunk Senua bőrébe bújva:

A next-gen ráncfelvarrást természetesen a Game Passben játszható verzióhoz is jár, így a próbával kiváró új játékosok akár vásárlás nélkül is megismerhetik a 7-10 órás történetet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)