Hirdetés

Befutott a Hitman 3 utolsó előzetese

|

Annyira kemény lett a videó, hogy a YouTube egyből felnőtt tartalomnak minősítette.

Hirdetés

Éppen itt volt már az ideje annak, hogy megérkezze a Hitman 3 utolsó kedvcsináló videója, vagyis a launch trailer, hiszen az IO Interactive játéka mindösszesen két napon belül, január 20-án megjelenik. A játékban összesen hat új helyszínre látogathatunk el, illetve az előző két rész misszióit is újrajátszhatják azok, akik rendelkeznek a trilógia korábbi epizódjaival. Az új pályák között ott van egyébként Románia, egészen pontosan a Kárpátok-hegység is.

A közelgő megjelenést nemrég az árnyékolta be, hogy volt egy kis kavarás a korábbi részek kapcsán: a Hitman 3 egy ideig csak az Epic Games Store-on keresztül lesz megvásárolható PC-n, így könnyen lehet, hogy valaki a Steamen keresztül vette meg a korábbi részeket, ezeket pedig értelemszerűen az Epic saját platformja nem látja - a Hitman 2 jelenleg nem is vásárolható meg itt. Az IO Interactive viszont azt ígérte, megoldják a dolgot, nem kell majd újra megvenni a korábbi részeket - valószínűleg az IOI Accountunkon keresztül keresnek valamiféle áthidaló megoldást.

Hirdetés

A szóban forgó videót egyébként a YouTube korhatárosnak minősítette, szóval ha nem indulna el egyből alább, akkor a "Megtekintés a YouTube-on" gombra kell böknötök. Hiába, a Hitman nem tündérmese, és az utolsó előzetes sem vesztegeti az időt a finomkodással.

A Hitman 3 2021. január 20-án PC-re, valamint PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S és Nintendo Switch konzolokra, továbbá Google Stadiára is megjelenik. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)