Hirdetés

Befutott a Marvel's Avengers utolsó tartalmi frissítése, ingyen lootot kap mindenki

|

A Square Enix és a Crystal Dynamics búcsúznak a Bosszúállók játéktól.

Hirdetés

Nagy ígéretekkel indult a Marvel's Avengers, rengeteg potenciál lett volna benne, aztán csúnyán megbukott - ezt nem csak mi mondjuk, a játékot kiadó Square Enix is csalódásként könyvelte el a projektet. Le is vonta a megfelelő következtetéseket a hibrid koncepcióval, és a fejlesztőcsapattal, a Crystal Dynamicsszal kapcsolatban, amelyen már túl is adott az Embracer Group javára

A Marvel's Avengers plusz tartalmai is csalódást okoztak a kitartó felhasználóknak, és szépen lassan megkezdődött a játék haldoklása. A stúdió pár hónapja jelentette be az elkerülhetetlent, miszerint március 31-én megérkezik a játék utolsó nagy update-je, azt követően nem frissül tovább, és bezárják a kozmetikai piacteret is, a megmaradt krediteket játékbeli erőforrásokká átalakítva. 

Hirdetés

A határidő lejárt, és befutott a legutolsó, 2.8-as patch, amelyről a Crystal Dynamics egy részletes blogbejegyzésben mesél. Röviden összefoglalva mostantól szinte minden kozmetikai cucc fel lett oldva, automatikusan elérhetővé váltak a játékosok számára, ezen kívül az összes Shipmentet és Challenge Cardsot eltávolították, az összes kapcsolódó jutalom mostantól a piactér részévé vált (azonban a korábban a kampány során megszerzett vagy az árusoknál vásárolt tárgyakat továbbra is ugyanúgy kell feloldani). Az ígéretükhöz híven a krediteket játékbeli erőforrásokra váltották. 

Ezeken kívül a 2.8-as frissítés elsősorban a maradék hibákat igyekszik kigyomlálni és még jobban balanszolni a felszereléseket, jutalmakat. A Crystal Dynamics igyekezett némi aprósággal meghálálni a Marvel's Avengers veteránok kitartását, és mindenkinek ajándékba ad egy Iron Man Variable Threat Response Battle páncélt, aki április elseje előtt szerzett legalább egy trófeát. 

A játék hivatalos támogatása szeptember 30-án fog megszűnni. Ti sajnáljátok?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)