Hirdetés

Befutott a Steam saját zenelejátszója

|

Az újításnak köszönhetően in-game kezelhetjük a playlistet, így egy percre sem kell megszakítanunk a játékot.

Hirdetés

Bár nagyon sok játékot egyenesen bűn lenne úgy játszani, hogy közben valami egyáltalán nem odaillő zenét hallgatunk, bizonyos esetekben jól jöhet, ha valami ismerős dallam kényezteti a fülünket. Egy Hotline Miami vagy The Last of Us esetében szóba sem jöhet, hogy megtörjük a harmóniát, de egy elhúzódó Civilizaton V vagy Hearthstone meccs alatt éppen belefér, hogy kedvenc zenéink dobják fel a hangulatot.

 

A Steam egyre bővülő kínálatának köszönhetően csökkent azon feladatok száma, amiért ott kéne hagynunk a játékot, hiszen rengeteg dolgot elérünk a kliensen keresztül, a zenékért azonban ezidáig ki kellett másznunk az asztalra, ha nem volt megfelelő gombokkal rendelkező billentyűzetünk. 

Ennek azonban vége, tegnap ugyanis elérhetővé vált a Steam Music Player, amellyel mostantól in-game piszkálhatunk bele a zenetárunkba. Elég beállítanunk a zenei mappákat, elindítani a lejátszót, és már variálhatjuk is a különböző számokat, mixeket vagy playlisteket. 

Ti szoktatok zenét hallgatni játék közben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)