Hirdetés

Befutott a World of Warcraft: Shadowlands gépigénye, a Blizzard mindenképp SSD-t javasol hozzá

|

Erősebb gépre lesz szükségünk a World of Warcraft: Shadowlandshez, mint ami két éve kellett a Battle for Azeroth kiegészítőhöz.

Hirdetés

Nemrég egy animációs sorozat első részének kíséretében leplezte le a Blizzard, hogy mikor vethetjük bele magunkat a World of Warcraft: Shadowlandsbe. Mivel viszonylag közel az október 27-i megjelenés, így épp itt volt az ideje, hogy azt is megtudjuk, milyen gépre van szüksége azoknak, akik bele szeretnének vágni a legújabb kiegészítőbe. 

Mivel a Shadowlands bétáját jó pár ember kipróbálhatta már, így nagy meglepetésekre nem számítottunk gépigény terén, azonban a Blizzard által hivatalosan közölt rendszerkövetelmények között szerepel egy kifejezetten furcsa kitétel is.

Hirdetés

Eszerint ugyanis már azoknak is SSD-re lesz szüksége, akik a legalacsonyabb beállítások mellett szeretnék kipróbálni a Shadowlandst. Fontos kiemelni, ez még nyilván nem jelenti azt, hogy hagyományos HDD-re nem is lehet telepíteni az új WoW kiegészítőt, de jól látszik, hogy mennyire fontosnak gondolják a Blizzard illetékesei az SSD-k használatát. A fejlesztők mindenesetre azt is közölték, hogy a megjelenésig még változhat a rendszerkövetelmény, ami jelen állás szerint némileg combosabb, mint a 2018-as World of Warcraft: Battle for Azeroth gépigénye volt.

World of Warcraft: Shadowlands gépigény

World of Warcraft: Shadowlands minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7 64-bit
Processzor: Intel Core i5-3450 vagy AMD FX 8300
Memória: 4 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon RX 560 vagy
Intel UHD 630 (45W) DirectX 11 kompatibilis GPU 2GB VRAM-mal
DirectX: 11
Szabad hely: 100 GB (SSD)

World of Warcraft: Shadowlands ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 10 64-bit
Processzor : Intel Core i7-6700K vagy AMD Ryzen 7 2700X
Memória: 8 GB RAM
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1080 vagy AMD Radeon RX Vega 64
DirectX: 12
Szabad hely: 100 GB (SSD)

Nálatok futni fog gond nélkül a legújabb kiegészítő?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)