Hirdetés

Befutott az első Call of Duty: Black Ops - Cold War artwork

|

Ha a címből még nem lenne mindenkinek világos, akkor most egy kép is megerősíti: a következő CoD-ban komolyan beleássuk magunkat az orosz-amerikai ellentétbe.

Hirdetés

Egy ideje már keringtek pletykák arról, hogy a következő Call of Duty a hidegháborús hadszíntérre kalauzol bennünket, nemrég pedig az Activision is megerősítette, hogy az új rész a Call of Duty: Black Ops alsorozatot erősíti majd, és kiegészül még egy Cold War alcímmel, hogy minden kétséget eloszlasson a témáját illetően. Hamarosan megkapjuk az első előzetest is, addig azonban kicsit nézegethetjük a játék első hivatalos artworkjét is.

Hirdetés

A játékot fejlesztő Treyarch a Twitteren osztotta meg, a kifejezetten stílusos képet, mely már-már plakátra kívánkozik. A képen egy orosz és egy amerikai katonát láthatunk, akik a hidegháborús korszakra jellemző szimbólumokkal és képekkel vannak körülvéve:

A Black Ops - Cold War beharangozó videójából kiderült, hogy a következő CoD valós eseményekre épül, és jó eséllyel az USA valamint a Szovjetunió között kiélesedő nukleáris konfliktus néhány történelemkönyvekből is ismert eseményén is rész kell majd vennünk benne. A részletekkel augusztus 26-án jelentkezik a stúdió, érdemes akkor is visszalátogatni, hiszen mi mindenképp beszámolunk majd róluk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)