Hirdetés

Befutottak a Returnal első tesztjei

|

A Housemarque PS5-exkluzív roguelike játéka jött, látott és győzött, de nem adja könnyen magát.

Hirdetés

A Housemarque már szakavatottnak nevezhető a bullet hell játékok területén, most viszont megalkotta pályafutása eddigi legkomplexebb projektjét a Returnal képében, amelyet a Sony támogatásával kifejezetten PlayStation 5-re készítettek el. Returnal tesztünkben már részletesen olvashattok arról, hogy a fejlesztőcsapat milyen munkát végzett (sőt már videós formában is fogyaszthatjátok a cikket), röviden elég annyit tudnotok, hogy a hardcore játékokon edződött gamereket is megizzaszthatja. 

Hirdetés

Persze nem csak nekünk volt lehetőségünk próbára tenni a képességeinket, a külföldi kollégák is rávetették magukat a Returnalre, és sorra érkeztek a kemény munkával összehozott értékelések. A Metacriticen 81 teszt alapján 86 ponton áll a játék, ami igencsak szép teljesítmény egy teljesen új IP-től és egy olyan csapattól, akiknek korábban olyan kisebb volumenű játékokat köszönhettünk, mint a Dead Nation, a Resogun és az Alienation. Íme a fontosabb oldalak pontszámai: 

CGMagazine - 9/10
Destructoid 7,5/10
EGM - 4/5
Game Informer - 9,5/10
GameSpot - 9/10
GamesRadar+ - 4/5
God is a Geek - 95/100
Hardcore Gamer - 8/10
IGN US - 8/10
PlayStation LifeStyle - 10/10
VG24/7 - 4/5
VideoGamer - 9/10
We Got This Covered - 9/10
XGN - 9/10

A Returnal április 30-án jelenik meg, kizárólag PlayStation 5-re. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)