Hirdetés

Befutottak az első Alpha Protocol értékelések

|

A magyar gamerek persze már tudják a májusi GameStarból, hogy az Alpha Protocol nem rossz játék, de azért nézzük, mit szóltak hozzá a többiek.

Hirdetés

Chavalier kollega nem is tudom mióta várta már az Obsidian első saját alkotását. Az Alpha Protocol végre nem egy BioWare játék folytatása, az egész projekt az Obsidian keze munkáját dicséri. S hogy mennyire sikerült a srácoknak nagyot alkotniuk? Néhány bosszantó hiba ellenére, az Alpha Protocol mindenképpen figyelemreméltó alkotás, de sajnos a hosszú fejlesztési idő meglátszik a kinézeten.

# Eurogamer - 7/10
# CVG - 8.4/10
# Bit-Tech - 5/10
# PlayStation Lifestyle - 7/10
# Eurogamer Germany - 8/10
# VideoGamer - 6/10
# Destructoid - 2/10

Ezek a pontok az Xbox verzió minőségét reprezentálják, és a Destructoid pont szerintem nem kicsit túlzás. Igaz, az Alpha Protocol messze nem hibátlan, néhol idegesítő, de az tuti, hogy nem 2/10.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)