Hirdetés

Befutottak az első Fast & Furious Crossroads tesztek, és kapaszkodjatok meg: van, akinek tetszett

|

Persze a többiek inkább földbe tiporták az új Fast & Furious adaptációt. Egyáltalán nem véletlen, hogy senki sem kapott tesztkódot az új Halálos iramban játékból, ami a legtöbbek szerint tényleg vállalhatatlanul pocsék lett.

Hirdetés

Nálunk még mindig nem olvashattatok tesztet a Fast & Furious Crossroadsról, ennek pedig nem az az oka, hogy bottal sem piszkálnánk meg a mindenki szerint pocsék videojátékokat. Egészen egyszerűen a kiadó annyira érezte a bukást, hogy senkinek sem küldött ki tesztkódot. Pár külföldi médium azonban így is letesztelte a játékot, ezekben az értékelésekben viszont nem volt köszönet. 

Hirdetés

Hasonló tesztösszegző cikkek esetében a legnagyobb, legfontosabb külföldi médiumok pontszámait szoktuk összeszedni, most viszont végtelenül egyszerű dolgunk volt a válogatásnál, hogyan a Metacriticen a Fast & Furious Crossroads kapcsán eddig mindössze 4 darab PS4-es és két Xbox One-s pontszám érhető el - a Eurogamer és a Polygon ugyebár jó ideje nem pontozza a játékokat, de tesztjeikben ők is megcsapkodták annak rendje s módja szerint az új Halálos iramban adaptációt. 

Így festenek a kiosztott pontok:

  • Game Informer - 5/10
  • TheXboxHub - 2/5
  • GameSpew - 3/10
  • Push Square - 3/10
  • Metro GameCentral - 2/10
  • TheGamer - 4/5

Ahogy az látható, a TheGamer szerzője viszont valamilyen megmagyarázhatatlan okból kifejezetten szerette a játékot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)