Hirdetés

Befutottak az első Resident Evil Village tesztek, mindenkit elcsábított Lady Dimitrescu

|

A pontszámok alapján a Capcomnak ismét sikerült belenyúlni a tutiba a Resident Evil kapcsán.

Hirdetés

A Resident Evil rajongók régóta vártak rá, hogy beszippantsa őket a Capcom horrorisztikus faluja és menekülhessenek a hatalmas népszerűségnek örvendő termetes vámpírhölgy, Lady Dimitrescu elől, ez a nap pedig végre elérkezett. Mi is nagyon vártuk a Resident Evil Village érkezését, és azonnal rá is vetettük magunkat: véleményünket, tapasztalatainkat tesztként és videós formában is fogyaszthatjátok már, EndreMan pedig streamen keresztül pörgeti majd a játékmenetet is. 

Hirdetés

Persze nem csak mi néztünk szembe a vámpírokat, farkasembereket, mutánsokat és más ocsmányságokat is felvonultató lövöldével, a külföldi kollégák is átvették Ethan Winters felett az irányítást, hogy ítéletet mondhassanak róla, a Capcomnak mennyire sikerült megújítania a Resident Evil franchise-t és az új rész érdemes-e arra, hogy megvegyük. Az értékelések kifejezetten pozitívak: a PlayStation 5-ös változat 70 teszt alapján 84 ponton áll a Metacriticen, míg a PC-s 85-öt tud felmutatni 12 vélemény alapján, az Xbox Series X-es verzióról pedig a hír írásának pillanatában csak 6 cikk született, azok 82-t adnak ki. Nagyjából hasonló konszenzus alakult ki a közönségkedvenc Resident Evil 7-tel kapcsolatban is, szóval a fejlesztőknek nincs okuk szégyenkezni. Íme a sajtókörkép: 

VG247 - 4/5
Game Informer - 93/100
GameSpot - 9/10
Destructoid - 9/10
Hardcore Gamer - 4,5/5
IGN.com - 8/10
Siliconera - 7/10
GamesRadar+ - 7/10
Guardian - 8/10
GamingBolt - 9/10
PlayStation Universe - 9/10
We Got This Covered - 9/10
Eurogamer Italy - 9/10
God is a Geek - 9/10
PlayStation LifeStyle - 8/10
EGM - 8/10

A Resident Evil Village május 7-től érhető el PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re és Google Stadiára. Ti le fogtok csapni rá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)