Hirdetés

Begőzölt a Suttogott Világ

|

Szombaton adtunk hírt a "The Whispered World" aranylemezre vándorlásáról.

Hirdetés

Ma pedig lelkesen jelentették be a fejlesztők a játék honlapján, hogy a GamersGate és az AdventureShop mellett az alábbi két új opcióval bővült a kalandjátékok szerelmesei számára a digitális letöltések tárháza.

Steam:

http://store.steampowered.com/app/18490/

Direct2Drive:

http://www.direct2drive.co.uk/9423/product/Buy-The-Whispered-World-Download

Az árban igen jelentős eltérés van, Steam-en 36 Euro (kb. 9.700 Ft), míg Direct2Drive-on töltve "csupán" 20 Font (kb. 6.300 Ft).

Egyébként szerintem tök jó dolog ez a digitális vásárlás. Egyrészt -
közhelyesen hangzik vagy sem - környezetbarát (erre szerencsére a játékiparban is egyre többen figyelnek oda, legutóbb a UbiSoft jelentette be, leállnak a nyomtatott kézikönyvekkel). Másrészt a forgalmazás, fizikai terjesztés és csomagolás költségei kiesnek, így alacsonyabb lehet(ne) a fogyasztói ár. Aki meg ragaszkodik hozzá, hogy a polcra felpillantva gyönyörködhessen játék-gyűjteményében (bevallom, néha én is így vagyok vele), az dolgozzon meg érte. Íme egy ingyenes útmutató, csak most, csak a GSO olvasóinak:

1. lépés:
Legálisan (!) letöltött cucc kiírása DVD-re.
2. lépés:
20 Ft-os DVD-tok vásárlása (nem muszáj ragaszkodni a 20 Ft-hoz).
3. lépés:
Cover-art nyomtatás.
4. lépés:
Az 1. és 3. lépés végtermékeinek behelyezése a 2. lépés végtermékébe.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)