Hirdetés

Bejelentéssel kecsegtet a Criterion

|

Jó dolog ez a twitter, ámbátor nem feltétlenül arra használják egyesek amire alapvetően ki lett találva.

Hirdetés

Manapság akárhová nézünk, mindenütt csak a reklámokat látjuk. Nem csak a játékipar reklámjait természetesen, sőt a mosópor-  és egyéb gyárak egyelőre jóval nagyobb előnyben vannak, de azért az értő közönség már most is könnyen reklámtúladagolást kaphat játékügyileg is.

Persze azért örülünk például az olyan twitterbejegyzéseknek, mint amiket a Criterion követett el a minap: "Hamarosan....minden kiderül...az Angyalok Városában". Olyan blogszerű, nem? Na mindegy, a lényeg, hogy a manapság szintén divatos "bejelentjük, hogy bejelentünk valamit" egyfajta oldalhajtásával állunk szemben. Szóval a Burnout Paradise alkotója valami újjal mutatkozik be az E3-on. Talán Burnout Paradise 2? Esetleg a pletykaszinten régóta készülődő forradalmian új Need for Speed? Jujj de igzis...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)