Hirdetés

Bejelentette következő játékát a Stardew Valley megalkotója

|

A hangulat nem változik, a farmunkat azonban kísérteties csokoládékra cseréljük.

Hirdetés

Elképesztő, hogy még manapság is vannak olyan sikerjátékok, amiket egy ember készít és tart karban éveken keresztül. Ilyen például a Stardew Valley is, amit Eric Barone egyedül hozott létre. A játék 2016-ban jelent meg, nemrég pedig az Xbox Game Pass-be is bekerült.

A ConcernedApe néven híressé vált fejlesztő most végre leleplezte, hogy mivel töltötte az előző projektje mellett az idejét.

Hirdetés

Barone továbbgondolta a Stardew Valley alapötletét, amit fantasztikus köntösbe öltöztetett, ez lesz a Haunted Chocolatier:

"Ebben a játékban egy csokoládémestert alakítanak majd a játékosok, aki egy kísértet járta kastélyban él. Az új szerep maradéktalan betöltéséhez ritka alapanyagokat kell majd gyűjteni, amikből finom csokoládét kell készíteni, majd el is kell ezeket adni egy csokoládéboltban."

A játékról már egy halom képernyőkép is elérhető, amit az alábbi albumban tudtok végignézni:

A Haunted Chocolatier körülbelül egy éve készül, a fejlesztést végző ConcernedApe azonban nem csak megjelenési dátumot, még körülbelüli időszakot sem jelölt meg, hogy mikor próbálhatjuk ki az új kalandot. Azt viszont már tudjuk, hogy nincs hozzá tervben többjátékos mód és egyelőre csak PC-re érkezik, Barone azonban szeretné később minden fő platformon megjelentetni a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)