Hirdetés

Bejelentették a Gothic és a Risen fejlesztőinek új játékát, itt az ELEX II

|

A Piranha Bytes az ELEX folytatásán dolgozik, amihez trailert is mutattak.

Hirdetés

A Gothic-fejlesztő Piranha Bitesról legutóbb néhány hete adtunk hírt, amikor kiderült, hogy a német stúdiót is felvásárolta a kielégíthetetlen étvágyú  THQ Nordic. Már akkor is megírtuk, hogy a csapat következő játéka valószínűleg az ELEX II lesz, és végül nem is tévedtünk, mivel nemrég hivatalosan is bejelentették a sci-fit és a fantasyt ötvöző kaland folytatását.  

Az ELEX első része 2017-ben jelent meg, s habár voltak jó ötletei, sajnos közel sem tartozik a Risent is megalkotó stúdió legjobban sikerült munkái közé. Kis szerencsével viszont a második epizód tökéletesítheti a receptet, s ezúttal talán bugokból is kevesebbet kapunk.

Hirdetés

A Piranha Bytes sajtóközlemény útján esett túl az Elex II bejelentésén, de szerencsére egy zúzós cinematic trailert és néhány képet is mellékeltek hozzá, így nem kell pusztán a szövegre hagynunk a képzeletünket.

A sztori leírása szerint ismét Jax bőrébe bújunk majd, aki az első részben megsemmisült frakciók utódait egyesítve néz szembe a Magalanra leselkedő új veszedelmekkel. A fejlesztő közleménye egyedi NPC-ket ígér, akik cselekedeteink alapján reagálnak ránk, csatlakozva hozzánk, vagy akár el is hagyva csapatunkat, ha nem tetszik nekik a rendszer.

Az ELEX II egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, viszont a Nintendo Switch kivételével minden nagyobb platformra, tehát last-gen és next-gen konzolokra, valamint PC-re is érkezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A játék Steam-oldala már el is indult, illetve a végére itt vannak a képek is:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)