Hirdetés

Bejelentették a következő nagy Pokémon játékokat, animesorozatot is kapunk

|

A Pokémon Scarlet és Violet még idén befut Nintendo Switchre.

Hirdetés

Jeles dátum a mai, ugyanis 1996. február 27-én jelent meg Japánban a Pokémon Red és a Pokémon Green, ezekkel indult útjára a máig rettenetesen népszerű széria, ezért ezt az évfordulót a The Pokémon Company rendszeresen játékbejelentésekkel szokta megünnepelni. Tavaly ilyenkor hullott le a lepel a Pokémon Brilliant Diamond és Shining Pearl párosról, valamint a közelmúltban debütált Pokémon Legends Arceusról, és most sem maradtunk izgalmas beharangozó nélkül.

Mielőtt azonban rátérnénk a lényegre, menjünk végig gyorsan a korábban kiadott, de még mindig aktív közösséggel rendelkező alkotásokon, amelyekről a cég sem feledkezett meg. A Pokémon Sun és Moon kettősben bemutatkozott Alola régió zsebszörnyei érkeznek a Pokémon GO-ba március 1-jén. A Pokémon Unite új, intenzívebb összecsapásokkal lesz gazdagabb már ma, a Pokémon Legends Arceus pedig egy ingyenes frissítést kap (szintén ma), ami egy küldetést tartogat a játékosoknak.

Hirdetés

A szűk negyedórás stream legnagyobb durranása értelemszerűen a Pokémon Scarlet és Violet duó bejelentése. A fejlesztést a Game Freak végzi, s bár pontos megjelenési dátum még nincs, annyit már tudunk, hogy 2022 vége felé érkeznek. A nyitott világú kaland az élőszereplős betétet is tartalmazó előzetes alapján látszólag a Pokémon Sword és Shield által kitaposott ösvényen halad, és három új pokémont (Sprigatito, Fuecoco és Quaxly) is bemutat majd.

Ha esetleg még nem lenne elég ennyi pokémon erre az évre, akkor bizonyára örömmel veszitek tudomásul, hogy új animációs sorozat is készül, és várhatóan még idén műsorra is tűzik. Ennek a történetét a Pokémon Legends Arcerusban megismert Hisui régióba helyezik.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)