Hirdetés

Bejelentették a System Shock 2 és a Bioshock fejlesztőinek új játékát

|

A Dreadline névre hallgató, igen érdekes elképzelésű RPG/RTS hibrid a jövő év első negyedévében jelenik meg PC-re.

Hirdetés

A címben említett játékok fejlesztői mellett a Titan Quest, a Guitar Hero 2, és a Freedom Force 2 egykori fejlesztői tagjai az Eerie Canal Entertainmentnek, mely a Dreadline hegesztéséért felelős. A gyors tempójú játék sztorija szerint egy csapat szörnyet kell irányítanunk, melyek a katasztrófák helyszínein lévő embereket látogatják meg, hogy elvigyék a haldoklók számára a végítéletet. Ez azt jelenti, hogy megjelenünk majd a Titanic elsüllyedésénél, ott leszünk Pompei pusztulásánál, de besegítünk majd egy zombi apokalipszis történéseibe is.

A vérszomjas szörnycsapat számos feloldható karaktert tartalmaz, melyeknek megvannak a saját erősségeik. Steven Kimura rajzait saját grafikus motor kelti életre, és tíznél több egyedi helyszín megjelenítéséért felelős. Az Eerie Canal Entertainment csapatához tartozik Bryn Bennett, Steven Kimura, Arthur Inasi, Aaron Demuth és Mallika Sundaramurthy. Közülük Bryan Bennett volt az Irrational Games, az Iron Lore és a Harmonix korábbi vezető programozója, míg Steven Kimura az Irrational Games és a Harmonix művészeti vezetőjeként tevékenykedett. A Dreadline PC-s megjelenése 2013-ban várható, az első negyedévben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)