Hirdetés

Bejelentették az IG3: Genesis-t!

|

A Philos Laboratories tegnap jelentette be hivatalosan, hogy már egy jó ideje dolgoznak a nagysikerű Imperium Galactica sorozat következő, harmadik epizódján. Ebben, az előző két részhez képest sokkal inkább a taktikai űrcsata kapott szerepet, némileg háttérbe került a birodalomépítés és a kolonizáció. A játék történetét a népszerű fantasy és sci-fi regényíró, a M.A.G.U.S. és a Codex szerepjátékok megálmodója, Nyulászi Zsolt írta. A játék főbb jellemzői: - klasszikus sci-fi hangulat - új tipusú játékmenet: first person stratégia - részletes és izgalmas űrcsaták - egyszerű, de valósághű háttér stratégia - új koncepció a kutatás és fejlesztés területén - sokféleképpen felszerelhető és felfegyverezhető egyedi űrhajók és kolóniák - 6 idegen faj különböző AI-val - 30 idegen űrhajó - több mint 100 bolygó - több mint 50 féle fegyver és eszköz - több mint 50 NPC - új, saját fejlesztésű 3D engine sosem látott képességekkel a szabad játékmenet nagyfokú újrajátszási lehetőséget biztosit Várható megjelenés 2001 vége.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)