Hirdetés

Nemcsak a TV-ben, hanem mozivásznon is viszontlátjuk MacGyvert

|

A 80-as évek legkedveltebb titkosügynöke, aki egy üres dezodoros flakonból, néhány elemből és egy darab cérnából tömegpusztító fegyvert barkácsolt, a mozikban is bemutatót tart hihetetlen tudásáról.

Hirdetés

Nem is olyan rég röppent fel a hír, hogy a Richard Dean Anderson által alakított karakter kalandjából egy újabb sorozatot készít a CBS. Most a Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer jelentette be, hogy tervben van egy film is.

A producerek közt ott van Jon Feltheimer, az eredeti széria megalkotója, és Neal Moritz, a Halálos iramban filmek producere. Lehetséges, hogy a jövőben több projektbe is bele fog kezdeni a Lionsgate a nemrég véget ért Éhezők viadala pótlására.

Leszögezték, hogy a film nem a sorozat helyett lesz, hanem azzal párhuzamosan készül. MacGyver fanok örömködhetnek, ha minden jól megy, a TV képernyőjén és a mozivásznon is újra láthatjuk, miket barkácsol az ikonikus titkosügynök.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)