Hirdetés

Bejelentve az Ice Age: Continental Drift videojáték

|

Az Activision megerősítette, hogy a nyáron debütáló, negyedik Jégkorszak film megkapja a maga játékadaptációját is.

Hirdetés

Várható volt, hogy ha az eddigi Jégkorszak filmekből kaptunk gyermekeknek szánt játékváltozatot, akkor a negyedik fejezet sem menekülhet sorsa elől és be is következett a várt-váratlan...

Az Activison bejelentette az Ice Age: Continental Drift - Arctic Games névre hallgató adaptációt, melyben a már jól megszokott állatok (Motkány, Manny, Sid, Diego) valamint új, furcsa barátaik együttes erővel szórakoztatják majd a nagyérdeműt. A játékot a Behavior Interactive fejleszti, akiknek korábban olyan alkotásokat köszönhetünk, mint a PSP verziójú Dante's Inferno, a DS-ra és PSP-r szánt Spider-Man: Friend or Foe, a Naughty Bear 2 vagy éppen a Transformers: The Dark of The Moon Wii, 3DS és DS változata.

Ennek megfelelően már a fejlesztők korábbi munkái is sejtetik azt a szomorú tényt, hogy az Ice Age: Continental Drift - Arctic Games kizárólag DS-re, 3DS-re, Wii-re és X360-ra fog koncentrálni, kihagyva a sorból és az élvezetből a PC és PS3 tulajokat. Talán ez lehet az egyetlen olyan helyzet, mikor a két tábor egyöntetűen egymás mellé áll és egymás vállát veregetik?

A játék valamikor a nyár folyamán fog megjelenni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)