Hirdetés

Békainvázió sújtja a Minecraftot

|

Pánikra azonban semmi ok, mert a következő nagy Minecraft update által hozott kétéltűek nemcsak cukik, de tényleges hasznuk is van.

Hirdetés

Valamikor idén érkezik majd a Minecraft következő nagy frissítése, a Wild Update. A tartalmi csomag még nem kapott megjelenési dátumot, de egy részét a rajongók már most elkezdhetik próbálgatni a tesztszervereken. Az új tesztverzióba bekerültek végre a várva-várt békák, akik a mocsarak közelében lazulnak, és idejük nagy részében rovarok elkapásával vannak elfoglalva. Miközben a nagyok ugrálnak és kajálnak, addig az ebihalak a vízfelszín alatt lubickolnak.

A békák egyébként kifejezetten cukik, és három különböző variációjuk is van, melyek attól függően alakulnak ki, hogy az ebihal milyen mocsárban nőtt fel.

Hirdetés

A kétéltűeknek gyakorlati hasznuk is van, mivel megehetik a Slime szörnyeket, és Slime Ballokat csinálnak belőlük, melyeket aztán fel lehet használni Sticky Pistonhoz vagy Leadhez. A Magam Cube-okat is felfalhatják, ebben az esetben viszont Froglight kockákat kapunk belőlük.

A békákat tartalmazó frissítés egyébként egy rakat újdonságot hoz még, de a teljes lista egyelőre nem ismert. A lényeg, hogy aki szeretne kétéltűekre vadászni, az kezdje átpakolni otthonát egy mocsaras környékre.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)