Hirdetés

Bekerül a Game Passbe a három legújabb Hitman játék, új módok és tartalmak érkeznek

|

Hitman Trilogy néven csomagolja össze játékait az IO Interactive, és nagy tervei vannak még az idei évre.

Hirdetés

Aki bármennyire is szereti a lopakodós, taktikázós akciójátékokat, a Hitmanekbe könnyen beletemethet néhány órát - ha sztoriját tekintve nem is, játékmenetében remek lett a World of Assassination trilógia, ami rengeteg különböző küldetést és tennivalót kínál a játékosoknak.

Aki még nem kóstolt bele, most már várjon, ugyanis június 20-án megjelenik a Hitman Trilogy, amiben a legutóbbi három játék kap helyet, és ezzel elindul a Hitman 3 bővítésének második éve is.

Hirdetés

A csomag az első naptól kezdve a Game Pass része lesz, PC-n és konzolokon egyaránt, így az előfizetők korlátlanul élvezhetik mindhárom játékot.

A Year 2 során jön több új mód is. Ezek egyike az Elusive Target Arcade, ami a korábbi Elusive Target formulát dobja fel új kihívásokkal: a játékosoknak egymás után kell a célpontokat kiiktatniuk, és ha elbuknak bármely ponton, a következő 12 órában nem próbálkozhatnak újra.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Egy másik a Hitman Freelancer, ami roguelike elemeket használ, és lehetővé teszi, hogy testreszabjuk menedékünket, ami szintén újonnan kerül be a játékba. Változatos küldetésekre indulhatunk, mi dönthetjük el, feladatainkat milyen sorrendben hajtjuk végre, és minden menet után visszatérhetünk a bázisra, hogy újratöltsük készleteinket, valamint megtervezzük a következő lépéseket. Ha bármit otthagyunk egy küldetésen, nem kapjuk vissza, így mindig érdemes kiszedni a kukából a Silverballert.

Végül pedig jön egy új pálya, a Codename: Rocky, ami 2022-ben bővíti a felhozatalt.

Emellett január 20-ától PC-n is elérhető lesz az eddig PSVR-exkluzív Hitman VR, számíthatunk technológiai fejlesztésekre, például a ray tracing támogatására PC-n. Közben az IOI a Project 007-et is fejleszti, egy James Bond játékot, amiről egyelőre még nem tudunk sokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)