Hirdetés

Bekerülnek a Marvel's Spider-Man Remasteredbe a Pókember: Nincs hazaút jelmezei is

|

Még decemberben megérkezik az új frissítés, benne a legújabb Pókember mozi új gúnyáival.

Hirdetés

Vannak Marvel-játékok, melyekben valódi pénzzel kell fizetni a maximum közepesnek mondható, tarka-barka skinekért (igen, rád gondolok, kedves Marvel's Avengers), és olyanok is, melyeket már alapból csordultig megtömtek menő, valós képregényekre utaló jelmezekkel. Utóbbi természetesen a 2018-ban megjelent Marvel's Spider-Man, mely az elmúlt években is kapott egy csomó extra Pókember ruhát, ráadásul ezek mind teljesen ingyen kerültek be a játékba.

A legújabb jelmezek esetében is így lesz, decemberben a Marvel's Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition részeként elérhető Marvel's Spider-Man Remasteredbe bekerülnek a Pókember: Nincs hazaút ruhái is.

Hirdetés

Ezekre egyébként nem is kell vészesen sokáig várni, hiszen most pénteken, azaz december 10-én érkeznek meg az új pókruhák. Megkapjuk egyrészt a "Black & Gold" ruhát, ami az új film trailereiben már megvillantott fekete-arany jelmezt takarja, valamint az "Integrated Suit" nevezetű jelmezt is - utóbbit is megcsodálhattátok már az előzetesekben, ez leginkább a korábbi filmes "Vaspók" ruhára hajaz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A Marvel's Spider-Man: Miles Morales - Ultimate Edition ma közzétett új előzetesében mindkét pókjelmezt megcsodálhatjátok pár pillanat erejéig. 

A két ingyen ruha tehát pénteken érkezik, de magára a Pókember: Nincs hazaútra sem kell sokkal tovább várni, december 16-án fogják bemutatni a filmet a magyar mozik.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)