Hirdetés

Belenézhetünk a Call of Duty: Black Ops Cold War kampány játékmenetébe

|

Az Activision és a Sony jó kapcsolata a PlayStation 5 Showcase során is megmutatkozott.

Hirdetés

Legutóbb a Call of Duty: Black Ops - Cold War többjátékos módját prezentálta a Treyarch (a linken keresztül elolvashattok minden infót a multiplayerről és a bétáról), azonban ehhez is érkezett most egy új részlet: a multis alpha ugyanis szeptember 18-án rajtol el és egy teljes hétvégén keresztül nyüstölhető lesz, ráadásul bármelyik PS4-tulaj részt vehet benne (már előtölthető a kliens). 

Hirdetés

Emellett érkezett egy vadonatúj előzetes is, amely filmszerű jelenetekkel mutatja be, hogy milyen élményt kínál majd a Call of Duty: Black Ops - Cold War, amelyről PC-n és a következő generációs konzolokon 4K felbontás, HDR-támogatás, ray-tracing effektek és 120Hz-es képfrissítés gondoskodik majd. Az alábbi trailer például PlayStation 5-tel lett rögzítve: 

A Call of Duty: Black Ops Cold War november 13-án válik elérhetővé PC-re, PS4-re, Xbox One-ra, illetve nyitócímként debütál PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en. Ha bizonytalanok vagytok benne, hogy mennyivel tudnak többet a játék next-gen változatai, akkor olvassátok el az összesítésünket. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)