Hirdetés

Belopózott a G.I. Joe hangulat a World of Tanksbe

|

Tematikus újdonságokat hozott nekünk a Wargaming, illetve akadnak más apróságok is, amelyekért érdemes lehet visszanézni a játékba.

Hirdetés

Az biztos, hogy a World of Tanks eddig sem igazán szűkölködött különleges eseményekben, hiszen több érdekes crossovert is kaptak már a játékosok, akik így például legendás akcióhősök vagy éppen kőkemény pankrátorok által inspirált kinézetű tankokkal vonulhattak csatába.

Időközben pedig már meg is érkezett a legújabb ilyen spéci kollaboráció a PC-s közösséghez, amiben ezúttal a G.I. Joe és ádáz ellenségük, a Cobra kapta a figyelmet.

Hirdetés

Az új móka keretén belül két egészen különleges, 3D-s kinézetet szerezhetünk meg. Az egyik egy G.I. Joe-s stílus a TS-5-höz, a másik pedig a Cobra által inspirált kinézet a T-54 First Prototype-hoz. Ezeken felül pedig további két legendás matricát érhetünk el, az egyik a M.O.B.A.T. alapján készült el, a másikat pedig a H.I.S.S. inspirálta. Sőt, még különleges missziókat is elérhetünk egészen március 26-ig, amelyek teljesítésével menő jutalmak ütik a markunkat, és azt is eldönthetjük, hogy a jófiúk vagy éppen a rosszarcúak oldalára állunk.

Ha éppenséggel rajongtok a Hasbro katonáiért, és még nagy World of Tanks-játékosok is vagytok, akkor ezt az eseményt egyértelműen nektek találták ki a srácok.

Időközben pedig már befutott PC-re a Battle Pass negyedik szezonja, ami június 15-ig lesz elérhető. A mostani szezon összesen 3, egyenként 50 szakasszal rendelkező fejezetből áll, és természetesen ezúttal is sokféle jutalmat gyűjthetünk be. Ezzel együtt pedig visszatért a sokak által kedvelt Steel Hunter játékmód is, ami március 21-ig lesz elérhető, és érdemes lehet pörgetni, hiszen pontokat gyűjthetünk a segítségével a Battle Passhez.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)