Hirdetés

Belső nézetből is játszható a Marvel's Spider-Man, de lehet, hogy két perc után rosszul leszel tőle

|

Még egy VR-mod kellene, és teljes lenne a Marvel's Spider-Man által nyújtott élmény.

Hirdetés

Menő, ahogy Pókember hálóhintázva szántja az eget, Vasember meg könnyedén repked ide-oda, de lehet, hogy ha mi lennénk a helyükben, hamar telehánynánk a maszkunkat. Tériszonyosok és szédülősök lehetőleg ne próbálják ki a Marvel's Spider-Manhez készült belső nézetes modot, aki viszont nem érzékeny a magasságra és a kameraremegésre, adhat neki egy esélyt.

Egy modder, jedijosh920 nem csak áthelyezte a kamerát, hanem megpróbálta szimulálni, milyen lenne, ha Peter Parker szerepében, az eseményeket az ő szemein át követve száguldhatnánk Manhattan gigantikus épületei között.

Hirdetés

Maga az, hogy ezt sikerült összehozni, fantasztikus, a falon mászás, a magasból körülnézés élménye kiváló, de a kamera folyamatos remegése egy kicsit megöli az egészet. Lehet, hogy csak az alábbi videó készítője rángatta az egeret kontrollálatlanul, és valójában nem ennyire intenzív a mozgás. Azt csak elképzelni tudjuk, hogy milyen a harc belső nézetből.

A modot kipróbálni egyelőre nem lehet, de várhatóan elérhetővé fogja tenni Josh a NexusModson.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)