Hirdetés

Bemutatkozik a Cyberpunk 2077 gettója, Pacifica

|

Ezúttal Night City talán legveszélyesebb körzetét mutatta meg a CD Projekt RED.

Hirdetés

A stúdió korábban megígérte, hogy a Cyberpunk 2077 városának körzetei alaposan eltérnek majd egymástól, így kalandozhatunk majd a nagyvállalatok által irányított, felhőkarcolós területen (City Centre), az ázsiai kultúrák által dominált placc (Watson), szmogos iparnegyedben (Santo Domingo) és a Night City-t körülölelő síkságon (Badlands) is. 

Hirdetés

Bár utóbbi kettő sem éppen a turisták paradicsoma, azonban van egy még ezeknél is veszélyesebb hely. Ez Pacifica, amely egykor virágzó üdülőhely volt, ám a turizmus fellegvára helyett egy bandák által uralt, erőszakos környékké vált, melyet a rendőrség helyett a The Voodoo Boys felügyel.

Santo Domingo és a Badlands után valószínűleg Pacifica sem lesz a szívünk csücske, de november 19-én majd kiderül, hogy valóban annyira baljós-e ez a körzet, mint a híre. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)