Hirdetés

Bemutatkozik a Forza Motorsport 3 és Lips Number One Hits

|

A Mammut2-ben bárki megnézheti és kipróbálhatja elsők között az Xbox360 legújabb exkluzív játékait!

Hirdetés

Kaptunk a Microsofttól egy jó kis sajtóközleményt, amelyet most jól megosztunk veletek - egyben mindenkit bátorítva, hogy menjen el, ha akar egy jót énekelni, vagy autóversenyezni:



"2009 október 17-én szombaton, a Mammut2 bevásárlóközpont földszintjén, a szökőkútnál, várjuk szeretettel az autók és a zene szerelmeseit, hogy megjelenés előtt próbálhassák ki az Xbox360 legújabb játékait.

Az október 23-án megjelenő Forza Motorsport 3 című autószimulátor a lehető legteljesebb vezetési élményt nyújtja. A széleskörű beállítási lehetőségeknek köszönhetően kezelése mind a profi, mind a kevésbé tapasztalt autórajongók számára ideális. A játék a szaksajtóban átlagosan 93%-os értékeléseket kapott és minden bizonnyal a következő évek legmeghatározóbb autós játéka lesz az Xbox360 platformon.

A szintén október 23-án a boltok polcaira kerülő Lips: Number One Hits című partyjáték 40 olyan dalt tartalmaz, amelyek már mind eljutottak a jelentősebb nemzetközi zenei listák csúcsaira és most csatlakoznak a már rendelkezésre álló gazdag dalkészlethez. A két vezetéknélküli, világítós mikrofont tartalmazó játék kihagyhatatlan kiegészítője minden házibulinak.

Gyere és játssz velünk egész nap!"

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)