Hirdetés

Bemutatkozik a Mass Effect 3: Resurgence Pack

|

Hamarosan elérhetővé válik a Mass Effect 3 első multiplayer kiegészítője, a Resurgence Pack.

Hirdetés

Megérkezett a vitatott befejezésű Mass Effect 3 legelső, multiplayer tartalmakat bővítő DLC csomagját, a Resurgence DLC-t bemutató trailer.

A videóban lehull a lepel a pakkban található összes újdonságról: két új térkép (Hydra, Condor), hat vadonatúj karakterosztály (Batarian Soldier és Sentinel, Geth Engineer és Infiltrator, Krogan Battlemaster Vanguard és Asari Justicar Adept), térképek és fegyverek várják a Mass Effect 3 multijának szerelmeseit, ráadásul az Electronic Arts döntésének értelmében mindezt ingyen magukévá tehetik a rajongók. A Resurgence Pack április 11.-én mutatkozik be a játékosok számára Európa országaiban, addig érdemes megtekinteni közelebbről is, hogy mivel lesz dolgunk a megjelenés napján:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)