Hirdetés

Bemutatkozott a Borderlands 3 battle royale módja

|

Egy rövid kedvcsináló mutatja be az új Borderlands 3 játékélmény főbb elemeit.

Hirdetés

A Borderlands 3 egyik nagy előnye, hogy egy relatív érdekes és nyílt világban játszódik, így nem annyira nehézkes beleszuszakolni egy battle royale-szerű módot.

A sztori szerint az Arms Race című valóságshowban fogunk szerepelni, ami a galaxis kedvenc gyilkolós műsora. Mondjuk ez felveti a kérdést, hogy mennyi ilyen show van még a Borderlands világának csatornáin, de ezt most engedjük el.

Hirdetés

A játékmenet szempontjából nagyjából ugyanarra kell számítani, mint egy battle royale-ban: felszerelések és képességek nélkül beugrunk a harcmezőre, aztán mehet a keresgélés a minél jobb flinták után.

Mivel itt nem egy MMO-ról van szó, hanem egy co-op lövöldéről, így valójában csak 1-4 fős csapatban lehet beugrani, és többnyire MI ellenfelek várnak majd ránk.

A Borderlands 3 - Arms Race a Season 2 része lesz, ami november 10-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)