Hirdetés

Bemutatkozott a Final Fantasy VII Rebirth, megjelenési időszakot is kaptunk

|

A Final Fantasy VII Remake-kel indult trilógia második fejezete már úton van, és a megjelenés közelebb van, mint hinnéd.

Hirdetés

A Final Fantasy rajongóknak aztán nem lehet egy szava sem. Napokon belül megérkezik a Final Fantasy XVI, már pörögnek a pletykák egy Final Fantasy IX remake fejlesztéséről, és mindeközben befutott a Final Fantasy VII Rebirth első trailere is. Geoff Keighley az FFVIIR trilógia következő fejezetével zárta a Summer Game Fest 2023 estéjét, ami a JRPG rajongó szívünket erősen felpörgette.

Amikor a Square Enix belevágott a legendás szerepjáték újjáépítésébe, akkor a rendező, Tetsuya Nomura kijelentette, hogy ez a projekt nem fog beleférni egyetlen epizódba. Trilógiává alakították a '97-es JRPG-t, és 2020-ban ennek kaptuk meg az első fejezetét.

Hirdetés

A Rebirth jelenti a második felvonást, ami tovább viszi a remake sztoriját, annak változtatásaival és furcsa titkaival együtt.

Az első trailerrel együtt egy megjelenési időszakot is kaptunk: a Rebirth 2024 elején érkezik majd PlayStation 5-re.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)