Hirdetés

Bemutatkozott a következő két nagy Assassin's Creed játék

|

A Ubisoft bejelentette az Assassin's Creed Codename Redet és Codename Hexét.

Hirdetés

A Ubisoft megígérte, hogy a következő eseménye, a Ubisoft Forward során beavat minket az Assassin's Creed franchise jövőjébe, és nem túlzott: a livestream során bejelentették az Assassin's Creed Valhalla egyik karakterére, Basimra fókuszáló mellékszálat Assassin's Creed Mirage néven, valamint leleplezték azt is, hogy a kisebb léptékű kitérő után merre visz tovább a széria útja. 

Nos, két irányba is, de még egyik sem rendelkezik konkrét címmel, csak kódnévvel. Az Assassin's Creed Codename Red például egy olyan helyszínre és időszakba repíti vissza a rajongókat, amit már régóta kérnek a Ubisofttól: a feudális Japánban fogunk sunnyogni és kaszabolni.

Hirdetés

A fejlesztést az Assassin's Creed Odyssey mögött álló Ubisoft Québec végzi, a játék kreatív rendezője, Marc-Alexis Coté pedig elmondta, hogy ez lesz a vállalat következő "prémium zászlóshajója" és a nyitott világú, szerepjátékos Assassin's Creed jövője, egy "nagyon erős shinobi fantáziát" élhetünk át majd át vele.

Emellett jön az Assassin's Creed Codename Hexe is, amely a boszorkányos témában utazik, így nem is meglepő, hogy a fejlesztők szerint egy nagyon másfajta típusú Assassin's Creed játék lesz. A projektről kevesebb részlet derült ki, mint a Codename Redről, de a korábbi szivárgások szerint a 16. századi Európában játszódik majd, és a boszorkányüldözésekre fog fókuszálni. 

Mindkettő játék az Assassin's Creed Infinity keretében jelenik meg, amely egy korokon átívelő élő szolgáltatás lesz, egyfajta központi platform, amely Coté szerint afféle csomópontjént, "értelmes módon egyesíti majd a különböző élményeket és játékosokat". 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)