Hirdetés

Bemutatkozott a League of Legends következő bajnoka, Samira

|

Ha élvezed stílusosan porba tiporni az ellenfeleidet a LoL-ban, akkor Samira lesz a legjobb barátod.

Hirdetés

A Riot Games csak úgy ontja magából az új LoL karaktereket. Az elmúlt pár hétben megkaptuk Lilliát és Yone-t, a következő pedig Samira, a sivatagi rózsa lesz. A hölgy egy kegyetlen gyilkológép, akinek pengéje legalább annyira halálos, mint pisztolyai. Egy hibrid karaktert kapunk, aki a távolból lecsipkedi a HP-dat, majd közelről lefejez - kellemetlen halálnem ez, akárhogy is nézzük.

Hirdetés

Samira célja, hogy a lehető legstílusosabban végezze ki riválisait. Minél látványosabb a gyilkolás, annál gyorsabban mozoghat majd a csatatéren, ez pedig segíteni fog abban, hogy a kardjával is érvényesülhessen. Nézzétek meg bemutatkozását videóban is: 

Az új karakter már tesztelhető a PBE szervereken, érkezésére nagyjából 2 héten belül lehet számítani. Nektek hogy tetszik első látásra?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)