Hirdetés

Bemutatkozott a League of Legends megújult Udyrja, Trick2G már egy körre is elvitte

|

A dzsungel egyik legöregebb ura végre megkapja a teljes felújítását. A League of Legends egyik első karaktere tetőtől talpig átalakul.

Hirdetés

A Riot Games folyamatos küldetése, hogy frissen tartsa karaktereit, a sokak által kedvelt Udyrral folytatódik. A játék egyik klasszikus bajnoka nemcsak vizualitás tekintetében újul meg hamarosan, hanem komoly játékmenetbeli változásokra is készülhetünk. A teljes ráncfelvarrást egy menő bemutató kíséretében jelentette be a stúdió.

A felvezetés részeként az említett karakter leghíresebb mestere lehetett az első, aki tesztelhette a sámán új képességeit. Trick2G sokaknak ismerős lehet, mivel a League of Legends közösségében a streamer neve összeforrt Udyréval.

Hirdetés

Trick összedobott egy gyors videót, amiben megmutatta, hogy mire képes az új Udyrt terelgetve. Azt talán mondanunk sem kell, hogy a LoL veteránja egymaga elpusztította majdnem az összes riotos fejlesztőt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Udyr még nem érhető el a publikus tesztszervereken, ezért egy darabig még nem számíthatunk az éles megjelenésére. Előreláthatóan még legalább két-három hetet kell várnunk a karakterre.

Nektek hogy tetszik az új verzió?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)