Hirdetés

Bemutatkozott a nyílt világú LEGO 2K Drive, saját autókat építhetünk

|

Nem is kell sokat várnunk a LEGO 2K Drive megjelenésére, ami főleg a LEGO Racerst kedvelőknek lesz nagy élmény.

Hirdetés

A Forza Horizon 4 Lego Speed Champions (LEGO Sebességbajnokok) kiegészítője mutatta meg eddig a legjobban, milyen lehet egy nyílt világú LEGO versenyjáték, de azzal még nem volt azért teljes az élmény, valódi autók (is) száguldoztak a legóból épített pályákon. A LEGO 2K Drive is egy szabadon bejárható terepet kínál, ám kocsijainkat mi magunk építhetjük meg több mint 1000 alkatrészből.

A könnyed árkád versenyjátékban akár hat játékos is együtt játszhat, vagy ketten ugyanazon képernyő elé ülhetnek és úgy száguldozhatnak.

Hirdetés

Számos különféle terepet látogathatunk meg, sok eltérő típusú verseny vár ránk, valamint minijátékok és gyűjtögetnivalók is, miközben az aktivitásokat egy történet köti össze. A játék alapváltozata teljes áron lesz kapható, az Awesome Edition pedig valamivel drágábban, de ez egy extra járgányt, egy játékbeli minifigurát, és a Year 1 Drive Passt is tartalmazza. Az Awesome Rivals Edition még ennél is többet ad.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A 2K a megjelenés dátumát május 19-ére tűzte ki, a PC-sek az Epic Games Store-ban fogják megtalálni, a konzolosok pedig PlayStation 5-ön, PlayStation 4-en, Xbox Series X|S-en, Xbox One-on és Switchen élvezhetik.

Előzetes még nincs, de képek már akadnak az alábbi galériában.

Címkék: #lego 2k drive
Platformok: PC PlayStation 4 PlayStation 5 Xbox One Xbox Series X
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)