Hirdetés

Bemutatkozott a Project Athia, de mit csinál az erdőben az egyszemű kukac?

|

A Project Athia PlayStation 5-re és PC-re is érkezik, rövidke videó mutatta meg játékmenetét.

Hirdetés

A Square Enix berkeibe tartozó Luminous Productions szállítja majd nekünk azt a Project Athia kódnéven (tehát ez még nem a végleges cím) készülő játékot, amelyet a PlayStation 5 tegnap esti leleplező eseményén jelentettek be. Történetközpontú, akcióalapú kalandjátékként prezentálták nekünk, amiről most még nagyjából csak annyit állapíthatunk meg, hogy meglehetősen jól néz ki - egy következő generációs játéktól mondjuk ezt el is lehet várni.

Hirdetés

A Project Athia teaser trailerben van sok ugrálás, főhősnő kézéből előcsapó indák, és egy akkora erdei kukac, hogy az ember ereiben megfagy a vér a láttán. Ja, és valamiféle sárkány is felbukkan. Lessétek meg gyorsan ti is a kedvcsináló videót: 

Project Athia megjelenés PlayStation 5 mellett PC-re várható majd valamikor a jövőben, de ennek pontos időpontja egyelőre még nem ismert. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)