Hirdetés

Bemutatkozott a Rainbow Six: Siege két új karaktere

|

Az Operation Steel Wave során a támadókhoz Ace, a védőkhöz Melusi fog csatlakozni.

Hirdetés

Rendhagyó módon most nem egy e-sport rendezvény során jelenti be a Ubisoft, hogy mire számíthatunk a Rainbow Six: Siege következő szezonjától, hanem május 18-án, hétfőn este 6-kor árulja el az Operation Steel Wave részleteit. A felvezetés már elkezdődött, így azt tudjuk, hogy Ace és Melusi jönnek.

Hirdetés

Az, hogy pontosan mire lesznek képesek, holnapig nem derül ki, viszont az alábbi teaser és az ezt kísérő blogpost alapján Ace egy újabb hard breacher lesz (megerősített falakat tud majd kilyukasztani valahogyan), Melusi pedig feltehetően csapdákkal tudja majd lelassítani a támadókat.

Holnap este minden kiderül, nézzetek vissza, összefoglaljuk majd, amit megtudtunk. Az Operation Steel Wave-vel együtt egyébként az átdolgozott House is jön, és ez lesz az utolsó olyan szezon, amikor két operátort kapunk - a továbbiak során csak egy jár majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)