Hirdetés

Bemutatkozott a Serious Sam: Siberian Mayhem, még ebben a hónapban meg is jelenik

|

A Timelock Studio új lövöldéje gyakorlatilag egy önálló Serious Sam 4 kiegészítő lesz.

Hirdetés

A Devolver Digital nem sokkal ezelőtt lengette meg előttünk egy új Serious Sam bejelentésének ígéretét, és tényleg nem viccelt a kiadó, tegnap éjjel végre lerántotta a leplet az új projektről.

A Serious Sam: Siberian Mayhem a Timelock Studio saját munkája, amit a széria eredeti alkotói, vagyis a Croteam felügyelete alatt hoztak össze. Gyakorlatilag egy önálló Serious Sam 4 kiegészítőről van szó, amiben öt grandiózus helyszínen lövöldözhetünk majd.

Hirdetés

A Timelock Studio egy Serious Sam modokra szakosodott rajongói csapatként kezdte, amely lehetőséget kapott rá, hogy egy hivatalos, kereskedelmi forgalomba kerülő projekten dolgozzon. Az első trailer alapján nagyon úgy fest, hogy a srácok értik a dolgukat, legyen szó akár az akcióról, akár a pályaépítésről.

A Devolver egyébként azt is hozzátette a bemutatóhoz, hogy már a megjelenés sincs messze. A Siberian Mayhem ugyanis meglepően hamar, január 25-én megjelenik, amit a Steamen keresztül már elő is tudtok rendelni. A kiegészítő jelenleg a Serious Sam 4-gyel együtt is behúzható, egy igen komoly, 53 százalékos kedvezmény mellett.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)