Hirdetés

Bemutatkozott a Shovel Knight alkotóinak új játéka, Kickstarteren máris siker

|

A Mina the Hollower a Yacht Club Games első olyan projektje, aminek semmi köze sincs a Shovel Knighthoz, de egyébként még a sikercímükkel sem végeztek.

Hirdetés

A Yacht Club Games tartott egy prezentációt a G4TV legutóbbi műsorában, ahol bemutatták legújabb projektjüket, és elárulták, hogy mi a helyzet a Shovel Knight két új spin-offjával.

A show legnagyobb dobása a Mina the Hollower bemutatója volt, ami a stúdió első, Shovel Knighttól teljesen független címe. Ez nem egy spin-off, kiegészítő vagy egy alternatív világban játszódó mobilos alkalmazás: új hős, új kalandok, új világ vár ránk.

Hirdetés

A Mina the Hollowert a 8-bites, felsőnézetes, akció-kaland játékok inspirálták, és egy gótikus fantasy világban játszódik, így a Link's Awakening és a Castlevania rajongói is biztosan imádni fogják.

A főszereplőnk egy egér, akit végig kell terelgetnünk csapdákkal és ellenfelekkel megtömött dungeonökön. Fegyvernek ott lesz egy ostor, és ha menekülnünk kell, akkor betúrhatjuk majd magunkat a föld alá.

A Yacht Club egyébként ezt a projektet is Kickstarterre vitte. A srácok hozzátették, hogy alapvetően megvan a szükséges pénzalapjuk a játék befejezéséhez, de a közösség támogatásával egy sokkal nagyobb dolgot tudnának kihozni belőle.

Annak idején a Shovel Knightot is Kickstarter támogatásokból építették fel. Akkor 75 000 dollárt kértek, de annak a többszörösét, 300 000-et kaptak. A mostani kampány már most 400 000 dollár felett jár.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Miközben elindult a Mina számlálója, a Yacht Club elmesélte azt is, hogy mi lesz a Shovel Knight jövőjével. Jelenleg 2 spin-off címen dolgoznak, és az egyik ezek közül már meg is jelent. A Shovel Knight Pocket Dungeon egy közkedvelt kis móka lett, amihez hamarosan egy rakat ingyenes frissítést, és legalább 3 DLC csomagot fogunk kapni.

A Shovel Knight Dig fejlesztése is szépen halad már, és a srácok mutattak is belőle egy új pályát:

Egyelőre még nem tudjuk, hogy mikor érkezik a Shovel Knight Dig vagy a Mina the Hollower, de utóbbit már mindenki hozzáadhatja a steames kívánságlistájához.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)