Hirdetés

Bemutatkozott a Splatoon 3, már elő is lehet rendelni

|

Még több mint egy év biztosan kell a Splatoon 3 fejlesztésére, de a tegnapi bejelentés után már beindult az előrendelési láz.

Hirdetés

A tegnap este egyik legnagyobb meglepetése kétségkívül a Splatoon 3 bemutatkozása volt a Switch tulajdonosok számára. A játékból még tudunk nagyon sokat, de annyit már igen, hogy készül és ha minden jól megy, akkor 2022-ben be is fog futni. Amerikában - nem túl meglepő módon - már be is indult az előrendelés, hiszen azon a piacon elképesztően jól pörög ez a cím.

A bejelentő trailer megmutatta a játék új helyszínét, a kietlen Splatlands régiót, amely Mad Maxes, kietlen jövőképet tár elénk. A Splatoon 3 fővárosa Splatsville lesz, ahol harcedzett festéklövészekkel találkozhatunk majd minden sarkon.

Hirdetés

Lesz temérdek új testreszabhatósági lehetőség, új fegyverek, új pályák, új játékmechanikák, és minden, amit egy folytatástól elvárhatnánk.

A tegnap esti Nintendo Direct rengeteg izgalmas hírrel szolgált. Ha van egy Nintendo Switched, akkor a következő 1-2 évben biztosan nem fogsz unatkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)