Hirdetés

Bemutatkozott a Street Fighter 6 két új harcosa, az egyiküket még sosem láttuk

|

Az idei EVO szünetében a lányoké volt a főszerep: Kimberly és Juri is megmutatta magát a Capcom új verekedős címében.

Hirdetés

A Street Fighter 6 minden jel szerint roppant fontos játék az FGC számára, így a Capcom nyilván annak legfontosabb eseményén, az EVO-n mutatta be a játék újdonságait. A verekedős széria következő fejezete némileg átalakult vizuális dizájnnal, elképesztő animációkkal, és egy újfajta megközelítéssel tervezi visszanyerni megtartani rajongóit és közben újakat is a táborba vonzani. A hatodik számozott rész kezelése és játékmenete sokban különbözik majd az előzőben látottaktól: a korai tesztelők szerint a játék által harc közben nyújtott élmény egyik korábbi részhez sem fogható.

Ennek megfelelően nagy izgalom követi a Street Fighter 6 fejlesztését, és értelemszerűen a tesztelését is. Utóbbiból egyébként az EVO fontosabb szereplői is kivehették részüket, mivel a Capcom kivitte a versenyre a játék egy korai változatát.

Hirdetés

Ennek köszönhetően már Chun-Li meccset is láthatott a közönség. Íme:

Ami pedig az új bejelentéseket illeti, két harcost is kaptunk. Az első Kimberly, a játék újonc afroamerikai harcosa, aki erős ütések és magas rúgások mellett festékszórókat is hozott magával. A komolyabb csapásait ennek köszönhetően elképesztő színkavalkád követi majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A második harcos Juri, aki egy visszatérő karakter, de persze őt is átgyúrták a Capcom grafikusai, sőt még új fogásokkal is gyarapodott, miközben a vele megtapasztalható játékmenetének fontosabb elemei a helyükön maradtak.

A Street Fighter 6-hoz még nem társítottak megjelenési dátumot, de azt tudjuk, hogy valamikor 2023-ban érkezik majd PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)