Hirdetés

Bemutatkozott a The Division és a Day Z keresztezése

|

Már nincs is messze a nyílt világú The Day Before megjelenése.

Hirdetés

Más videojátékokból meríteni nem bűn, ha sikerül egy minőségi elegyet összehozni. A MyTona kiadó és a Fntastic (The Wild Eight) fejlesztőcsapat közös projektje, a The Day Before le sem tagadhatná, hogy olyan túlélőcímek inspirálták, mint a Tom Clancy's The Division, a DayZ és a The Last of Us, de nem is kell letagadnia, elég, ha tömöríti azok legjobb tulajdonságait. 

Hirdetés

A The Day Before egy nyílt világú MMO-túlélőjáték, ami egy halálos világjárvány utáni Amerikában játszódik, ahol húsevő fertőzöttek és túlélők ölik egymást élelemért, fegyverekért és autókért. Az általunk irányított karakter egyedül ébred ebben a világban, amelyre nem emlékszik, és elindul, hogy válaszokat, illetve erőforrásokat találjon, miközben megküzd a fertőzöttekkel és a többi játékossal. 

A The Day Before várhatóan 2021 második negyedévében jelenik meg PC-re (Steamen). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)