Hirdetés

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: Gold Road kiegészítő, tartalmas kaland vár a rajongókra

|

A ZeniMax Online Studios csapata ebben a fejezetben folytatja a tavalyi Necrom kiegészítőben elkezdett történetet.

Hirdetés

Sok minden változott a The Elder Scrolls Online rajtja óta, egy dologban azonban mindvégig következetes maradt a fantasy MMORPG-t pátyolgató ZeniMax Online: a 2017-es Morrowinddel kezdve minden évben új kiegészítővel, vagy ahogy a fejlesztők hívják, új fejezettel lepte meg a rajongótábort, szélesítve többek között a kasztválasztékot, megnövelve a felfedezésre váró területet, kibővítve a meglévő történetszálakat és újakat szőve melléjük. Lehet, hogy eljön majd az is, amikor a stúdió szakít ezzel a hagyománnyal, de erre biztosan nem idén kerül sor, mivel a csütörtöki Xbox Developer Direct után kezdődött ESO 2024 globális bemutató során felfedte a nyolcadik fejezetet.

A június 3-án PC-re és Macre, június 18-án pedig Xbox és PlayStation konzolokra érkező The Elder Scrolls Online: Gold Road elsődleges küldetései mintegy 30 órányi kalandot kínálnak, miközben folytatják az előző kiegészítőben, a Necromban megkezdett történetet. A játékosok egy deadra herceg, Ithelia és követői után nyomoznak, és erdei elfekkel és új ellenfelekkel is kapcsolatba kerülnek a West Weald régióban helyet kapott két zónát bebarangolva.

Hirdetés

Természetesen a játékmenet sem marad teljesen érintetlen, mivel a Scribing-rendszer bevezetését követően a játékosok minden korábbinál rugalmasabban tudják testreszabni az élményt, egyedi képzettségekkel, karakterük játékstílusát befolyásoló elsődleges, másodlagos és harmadlagos hatások szerkesztésével.

Előtte azonban érkezik egy DLC Scions of Ithelia címel, amely az Oathsword Pit és a Bedlam Veil két-, illetve négyfős dungeonök kapuit tárja szélesre a játékosok előtt, valamint megágyaz a Gold Road eseményeinek. Ezt a bővítményt PC-n és Macen március 11-étől lehet gyűrni ESO Plus-tagsággal vagy a játékbeli Crown Store-ból megszerezve, a konzolosoknak viszont egy kicsit többet kell várniuk, számukra csak március 26-án villan fel a zöld lámpa.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)