Hirdetés

Bemutatkozott a The Elder Scrolls Online: High Isle kiegészítő

|

A breton nép otthonára, kultúrájára és történetére fókuszál a következő nagy tartalmi bővítmény.

Hirdetés

Áprilisban lesz nyolc éve, hogy elrajtolt a The Elder Scrolls Online, ami ugyan nem számít kiemelkedően hosszú időnek, de azért nem is lebecsülendő teljesítmény. Ráadásul könnyen meglehet, hogy már rég az MMO-temetőben végezte volna, ha alig egy évvel később nem kukázza a ZeniMax Online az előfizetésre épült pénzügyi modellt.

Így viszont nemcsak hogy túlélte az első évét, de jelentős rajongói tábort is gyűjtött maga köré (20 millió játékosig jutott időközben), és most már ott tartunk, hogy a hatodik nagy kiegészítőt várhatjuk a Morrowind, a Summerset, az Elsweyr, a Greymoor és a Blackwood után. A minap beharangozott High Isle olyan régióba invitál, ahol még korábban egyetlen The Elder Scrolls játékban sem jártunk: megismerhetjük a bretonok világát.

Hirdetés

A The Elder Scrolls Online következő fejezetében a Systres szigetcsoporton belül a címben is nevesített High Isle-t, illetve Amenost fedezhetjük fel. E hófehér sziklákkal övezett földdarabokra épült városok és erődítmények adnak otthont a lovagi életmódot folytató breton nemességnek. Közéjük keveredve megismerhetjük szokásaikat és rejtett történelmüket. Kalandozásaink során nem csekélyebb teher hárul ránk, mint egy új szervezet, az Ascendant Order után nyomozni, amely Tamriel egészét soha véget nem érő háborúba taszítaná.

Az imént említett lesz az elsődleges cselekményszál, de természetesen további, ettől teljesen független küldetések is arra várnak, hogy megoldjuk azokat, és bezsebeljük az értük járó jutalmat. Mindezen felül egy PvE trial, új world bossok, dungeonök (köztük publikusak is), gyűjtögethető holmik és feloldható achievementek képezik a csomag részét. Sőt még egy kártyajáték is bemutatkozik Tales of Tribute néven.

Két új segítő tarthat velünk, akik nemcsak dísznek vannak, hanem ki is veszik a részüket a küzdelmekből. Mi több, ahogy lassan egymáshoz csiszolódunk, és megtanulnak bízni bennünk, akár számukra nagy jelentőséggel bíró küldetéseket is kaphatunk tőlük. Társspecifikus felszereléssel láthatjuk el őket, és a testreszabás lehetősége is adott lesz.

A rajongókat a tervek szerint egy teljes éven át lefoglaló The Legacy of Bretons történetnek az Ascending Tide DLC fogja előkészíteni a terepet, bár ennek a premierdátuma még nem ismert, valamikor márciusban debütálhat. A The Elder Scrolls Online: High Isle viszont június 6-án jelenik meg PC-re, Macre és Stadiára, majd két héttel később, június 21-én befut Xbox One-ra, Xbox Series X|S-re, valamint PlayStation 4-re és PlayStation 5-re is. Aki előrendeli, annak többek között egy Palefrost Elk hátassal és egy Palefrost Elk Fawn pettel hálálja meg a ZeniMax Online a megelőlegezett bizalmat. Fontos tudni, hogy az imént említett házi kedvencet csak akkor kapjuk meg, ha április 4-éig leadjuk a rendelésünket, utána már csak a mount marad, no meg persze a többi játékbeli jutalom.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Aki viszont új játékosként kíván beszállni, és minden tartalmat a magáénak szeretne tudni, annak a The Elder Scrolls Online Collection: High Isle lehet jó választás, mert ezzel nemcsak az alapjátékhoz nyer azonnali hozzáférést, hanem minden korábbi kiegészítőhöz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)