Hirdetés

Bemutatkozott a The Elder Scrolls veterán fejlesztőinek új játéka

|

A OnceLost Games első projektje egy nyílt világú fantasy-RPG lesz.

Hirdetés

A The Elder Scrolls széria néhány tapasztalt fejlesztője, például Julian LeFay, Ted Peterson, Vijay Lakshman és Ian Phoenix által alapított OnceLost Games 2019-ben kezdte meg működését, és már akkor azt ígérték, hogy első projektjük egy masszív, nyílt világú szerepjáték lesz "forradalmi technológiával és játéktervezéssel", miközben hű marad a műfaj régi képviselőihez is. Most érkezett el az idő, hogy hivatalosan is leleplezzék, min dolgoztak az elmúlt években. 

Hirdetés

Az ígéretek szerint a The Wayward Realms névre hallgató fantasy-RPG-ben olyan módon tapasztalhatjuk meg a döntéseket és azok következményeit, amilyenre még nem volt példa, ráadásul a játéktér több mint száz, reálisan méretezett szigetet (gyűjtőnevén Archipelago) tartalmaz majd, ahol sok frakció küzd a befolyásért és a hatalomért.

A játékmenet során nekünk is az lesz a célunk, hogy minél feljebb jussunk a ranglétrán, a megfelelő pozícióban pedig a történelem menetét is megváltoztathatjuk. Előbb azonban bizonyítanunk kell: a hírnévre és vagyonra törekedve furcsa földeken kalandozhatunk, veszélyes dungeonöket fedezhetünk fel és számos - tündékkel, orkokkal, törpékkel és más fajokkal teli - királyságot járhatunk be. 

Több száz NPC-t mozgató hatalmas városokra és véletlenszerűen generált változatos tájakra számíthatunk, egy virtuális játékmester gondoskodik róla, hogy a többi karakter és frakció a mi tetteink alapján cselekedjen. A világ eseményei más hatással lesznek egy arisztokratára, egy tolvajra és egy tudósra is; nem lesznek előre meghatározott kasztok, hanem mi magunk alkothatjuk meg a kasztunkat saját képességek, italok és varázslatok készítésével, továbbá masszív lore-t kapunk. A készítők szerint annyi változó van a játékban, hogy nem lesz két egyforma végigjátszás. 

A megjelenési dátum egyelőre nem ismert, ahogyan a platformok sem, de a Steam adatlap alapján nem nehéz arra következtetni, hogy PC-re biztosan jön. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)