Hirdetés

Bemutatkozott a Ubisoft új Tom Clancy's játéka, az XDefiant

|

Ingyenes arena shootert készít a Ubisoft, amiben a Tom Clancy's játékok frakcióit ereszti egymásnak.

Hirdetés

Korábban már lehetett szivárgásokat olvasni arról, hogy a Splinter Cell, The Division és Ghost Recon szériák keveredhetnek a Ubisoft új PvP játékában. Az akkori források még BattleCat néven illeték a játékot, ma este viszont kiderült, hogy ez a free-to-play arena shooter tényleg érkezik, hamarosan már ki is lehet próbálni, és a keresztségben végül a végtelenül fura Tom Clancy's XDefiant címet kapta.

A játékban a Wolves, az Outcasts, a Cleaners, és az Echelon frakciók küzdenek meg egymással, magukat a karaktereket pedig Defianteknek hívják - vélhetően innen a cím. A Ubisoft ígéretei szerint a fókusz egyértelműen a testreszabhatóságon lesz.

Hirdetés

Egyedi traitek, képességek és ultik közül válogathatunk, valamint fegyvereinket is az utolsó szegecsig testre tudjuk majd szabni. Egy fő és egy másodlagos flintát rendelhetünk hozzá saját Defiantünkhöz, a puskákat pedig további kiegészítőkkel láthatjuk el. A végeredmény elvileg egy teljesen a mi szánk íze szerint alakított karakter lesz.

Szabadon váltogathatunk meccs közben is a loadoutok között, ami mindig változó, izgalmas játékmenetet vetít előre. Természetesen folyamatosan érkeznek majd az új katonák és felszerelések, a fejlesztés során pedig végig figyelni szeretne a Ubisoft San Francisco a játékosközösség visszajelzéseire is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Valljuk be, első ránézésre végtelenül furán fest az XDefiant, nem feltétlenül így képzelünk el egy Tom Clancy's címet. Fizetnünk viszont nem kell érte, így talán még a kétkedőknek is megéri majd lenyomni pár meccset a kompetitív hat a hat ellenni, belsőnézetes lövöldében, melynek első előzetesét alább találjátok meg.

Az első early access tesztidőszak augusztus 5-én indul, de egyelőre csak PC-n, és kizárólag az Egyesült Államokban, illetve Kanadában. A játék teljes verziója PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, Google Stadiára és Amazon Lunára is meg fog jelenni, teljes cross-play támogatással felvértezve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)