Hirdetés

Bemutatkozott a World of Warcraft: Shadowlands következő frissítése, az Eternity's End

|

A Jailer útját egészen Zereth Mortisig, a Shadowlands műhelyéig követjük. Egy gyönyörű, idegen világ vár ránk.

Hirdetés

A minap befutott a World of Warcraft: Shadowlands legújabb fejlesztői naplója, amiben a csapat mesélt a kiegészítő következő tartalmi csomagjáról, az Eternity's Endről.

A 9.2-es frissítés rengeteg újdonságot hoz magával: kapunk egy új helyszínt, egy új raidet, új kaszt-specifikus felszereléseket és sok minden más apróságot. A Blizzard ígérete szerint bármi is legyen az, amit élvezel a WoW-ban, a 9.2-ben találsz majd magadnak új tennivalót.

Hirdetés

Zovaal összegyűjtötte a Sigileket, és elindult, hogy átírja a teremtés szabályait. Az útja Zereth Mortisba vezette, ahová természetesen mi is követjük majd őt. Az új helyszín lesz a tartalmi csomag központja. Egy teljesen idegen világba léphetünk be, ami a Warcraft túlvilágának bölcsője. A videó tanúsága szerint a művészek ismét kitettek magukért, és sikerült egy gyönyörű zónát összerakniuk.

Zereth Mortis lakói annyira ősi nyelveket beszélnek, hogy nem is fogjuk érteni mi történik majd körülöttünk. Kalandjaink során szépen, apránként kell megismerkednünk a rúnaírásokkal és felfedeznünk, hogy mi mit jelent, valamint elnyernünk a helyiek bizalmát.

A legfontosabb új tartalom persze most is az új raid lesz, ahol összecsaphatunk majd Anduinnal és Zovaallal is, jutalmul pedig bezsákolhatjuk az új kasztfelszereléseket. A World of Warcraft egy ideje kukázta ezeket, a rajongók pedig évekig könyörögtek szettekért. A fejlesztők végre meghallgatták a kérésüket.

A WoW PTR szerverein már fenn van az Eternity's End fájljainak egy része, de egyelőre titkosítva és lezárva, így nem láthatunk bele a részletekbe. Csupán annyit tehetünk, hogy várjuk a tesztelés kezdetét, vagy pörgetjük az éles játékot, aminek a 9.1.5-ös frissítése múlt héten jelent meg.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)