Hirdetés

Bemutatkozott a Yakuza 8, de úgy, hogy közben ejtették a fejlesztők a Yakuza nevet

|

A Yakuza: Like a Dragon és a Yakuza 7 után a Ryu Ga Gotoku Studio elágazáshoz ért, de ők választás helyett inkább keresztülhajtott rajta.

Hirdetés

A bejelentések tucatjai között nem haragudnánk meg senkire, ha nem vette volna észre a Ryu Ga Gotoku Studio saját paneljét. A Yakuza franchise fejlesztői ugyanis tartottak egy rövid sajtótájékoztatót, ahol több projekt is szóba került.

Az egyik a két Judgment epizódot érintette, melyek tegnap már meg is jelentek Steamre. Később a srácok beszéltek kicsit a State of Playen bejelentett Like a Dragon: Ishin!-ről, de a műsor legfontosabb része csak ez után következett.

Hirdetés

A Ryu Ga Gotoku Studio ugyanis egy fővonalas új Yakuza játékkal is készül, csak azt nem Yakuzának hívják. Az új játékuk címe Like A Dragon 8 lesz, ezzel jelezve, hogy keresztezik a Yakuza: Like a Dragon és a Yakuza 7 főhőseinek történetét. A folytatásban ugyanis Kiryu és Ichiban is szerepelni fognak.

A fejlesztők elmondása szerint a sztori Kiryu múltjáról és Ichiban jövőjéről szól majd. A játékmenetről semmit nem árultak el, de legalább egy apró teasert azért kaptunk.

A Like a Dragon 8 valamikor 2024-ben érkezik majd.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)