Hirdetés

Bemutatkozott az Apex Legends következő hőse és új pályája

|

Egy nagyon menő trailerben láthattuk a gyönyörű csatatérnek ígérkező új helyszínt.

Hirdetés

Jövő héten indul az Apex Legends 7. szezonja, a Respawn pedig egy nagy frissítéssel készül az alkalomra. Érkezik egy új karakter, a mindig vidám Horizon, akinek skót akcentusa egy pillanat alatt megnyert minket. Ugyanakkor nem csak az új hős jön a Season 7-tel: egy új helyszín vár ránk, ami nem más, mint Olympus felhővárosa.

Hirdetés

A sci-fi utópia gyönyörű háttérként szolgál majd az akcióhoz. A pályát most először mutatta be úgy igazán a Respawn, és ennyi nekünk elég is volt, ahhoz, hogy újra letöltsük a játékot.

Olympus egyébként nem csak szép színes, de egy új játékelemet, a lebegő autókat is elhozza. Akár az egész csapatunkkal bepattanhatunk majd egy járgányba, és amíg valaki a kormányt igazgatja, addig a két társa kihajolva szórhatja az áldást.

Aki esetleg lemaradt volna Horizon sztorijának bemutatójáról, az feltétlenül pótolja. Meglepő dráma van a hétmérföldes mosolya mögött.

Az Apex Legends - Season 7 frissítése november 4-én érkezik PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. A szezon indulásával egyébként a játék steames verziója is megjelenik, így aki az Origin helyett a Valve platformját preferálja, az át is költözhet hamarosan.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)